Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Καρναβάλι Πατρών 2010

Πάτρα 13 Φεβρουαρίου..


Ξημερώνει σάββατο σήμερα και μαζί του ξεκινάνε οι καρνιβαλικές εκδηλώσεις - παρελάσεις του Δήμου Πατρέων....Ο καιρός αυτή τη βδομάδα που διασχίζουμε είναι κάτι χειρότερο απο το χάλια...βρέχει, ρίχνει χαλάζι και δεν συμμαζεύεται....Αυτό το γεγονός δεν θα πρέπει να μας πτοήσει!!!

Είναι ωραίο το αίσθημα της συμμετοχής στο καρναβάλι!!!Από group παράπονο δεν έχουμε! Μπορεί ο οποιοσδήποτε να διαλέξει τη στολή που του ταιριάζει!!Για ενημερωτικούς και μόνο λόγος να πούμε οτι γίνονται 2 παρελάσεις κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού. Η μία είναι το Σάββατο το απόγευμα και η άλλη το πρωί της Κυριακής η οποία ονομάζεται "Μεγάλη Παρέλαση" και όχι άδικα καθώς οι καρναβαλιστές διασχίζουν την Πάτρα απο την μια πλευρά στην άλλη και μαζί τους συμμετέχουν και τα άρματα!!Το αποκορύφωμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων γίνεται το βράδυ της Κυριακής στον μόλο της Αγίου Νικολάου με το κάψιμο του καρνάβαλου!!Οι επισκέπτες να έχουν το νου τους γιατί αυτές τις μέρες τους δρόμους της Πάτρας τους διασχίζει ένα άρμα διαφορετικό απο τα άλλα που έχει την ευχάριστη εντολή να πετάει σοκολάτες στον κόσμο που βρίσκεται στους δρόμους αλλά και σε αυτούς που κάθονται αμέριμνοι στα μπαλκόνια τους!!!


Αξίζει να επισκεφτεί κανείς την Πάτρα γιατί εδώ χτυπάει η καρδιά του καρναβαλιού με το γλέντι να κυριαρχεί όλες τις ώρες της ημέρας!!!Τα πάρτυ είναι άφθονα για αυτούς που θέλουν να ξεδώσουν!!Η Πάτρα απο μόνη της είναι ένα μεγάλο πάρτυ!!!!Visit us!!

(Καλά ε ούτε να με είχε πληρώσει ο Δήμος για να κάνω promotion στην πόλη!!!χεχε Αλλά τι να κάνουμε??Αγαπάμε την πόλη που μας φιλοξενεί!!)


Να το πρόγραμμα του διημέρου!!


Σάββατο 13/2/2010


12:30 Οι σοκολατορίχτρες περιοδεύουν στους δρόμους της Πάτρας.

Θέατρα του δρόμου


18:30 Βραδινή ποδαράτη παρέλαση


Κυριακή 14/2/2010


14:00 Μεγάλη Παρέλαση


Τελετή Λήξης (Μόλος Αγίου Νικολάου)


Χορός πρέσβεων (Παλαιό Αρσάκειο)



Και έτσι για να προωθήσουμε και το Group μας να και η στολή μας!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου