Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Σπιτοδουλείες.....

Part 1 - Το γεγονός.....
Κάποια στιγμή, όταν θα υπάρχει φως στο σπίτι, υπάρχει η περίπτωση να παρατηρήσεις στιβαγμένα μόρια σκόνης να περιφέρονται στο πάτωμα.....(αυτό συμβαίνει αν και μόνο το σπίτι έχει παραπάνω απο βδομάδα να καθαριστεί) στην αρχή δε θα δώσεις σημασία αλλά όταν θα έχουν επεκτείνει την κυριαρχία τους παντού μέσα στο σπίτι (μιλάμε για μήνα και βάλε) θα πρέπει να πάρεις τη μεγάλη απόφαση να καθαρίσεις το χαμό..... όταν τα έπιπλα έχουν καλυφθεί απο ένα υπέροχο άσπρο πέπλο σκόνης, όταν τα πιάτα κυριεύουν όλη τη κουζίνα, όταν τα τζάμια σου κρύβουν τον ήλιο κάτι πρέπει να κάνεις.....

Part 2 - Η απόφαση
Για να πάρει κανείς την απόφαση θα πρέπει να έχει όλη τη μέρα του ελεύθερη για να κάνει όσα δεν έκανε τα προηγούμενα τρία χρόνια!Δεν εννοούμε απλά ένα ξεσκόνισμα ή ένα καθάρισμα αλλά ένα γενικό ξεκαθάρισμα τι μένει και τι αποχωρεί απο το σπίτι! Δύσκολο πράγμα.....για αρχή συστήνεται ένας καφές στη πιο μεγάλη κούπα που είναι διαθέσιμη!

Part 3 - Η εκδίκηση του σκουπόξυλου και ξεσκονόπανου...


Συγχαρητήρια!!Για να φτάσεις σε αυτό το σημείο είτε σε έχει πιάσει το φιλότιμο είτε επηρεάστηκες απο την εκπομπή "How clean is your home", και είπες να το προσπαθήσεις!!Να θυμάσαι ότι η αρχή είναι το ήμισι του παντός. Ξεκινάμε λοιπόν....στην αρχή δουλεύεις με ζήλο και γρηγοράδα....στη συνέχεια πέφτεις σε υπερένταση και δεν καταλαβαίνεις τίποτα...Μετά απο αρκετές ώρες εργασίας λες: "άντε μόνο το σφουγγάρισμα έμεινε"....έχεις καθαρίσει συρτάρια,ντουλάπες τα πάντα!ανακάλυψες πράγματα που δεν γνώριζες πως είχες και θυμήθηκες μέσω ενός προγράμματος μια συναυλία που είχες πάει ή ένα εικαστικό έργο που είχες κάνει....(Αυτό είναι και το καλύτερο)....


Part 4 - Τα αποτελέσματα!!

Τα αποτελέσματα που προκύπτουν μετά απο μια τέτοια μέρα είναι τα εξής δύο:

1)ένα πεντακάθαρο σπίτι που είναι τακτοποιημένο, το βλέπεις και το φτύνεις για να μη το ματιάσεις

κ

2)μια πονεμένη μέση και ένας γενικότερος πόνος απο την έντονη άσκηση (αφενώς γιατι είσαι αγύμναστος και αφετέρου γιατί θεωρείται βαρέα δουλειά το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα)

<---έτσι θα είσαι τις επόμενες μέρες.....χεχεχε
Δυστυχώς αυτά τα αποτελέσματα δεν θα κρατήσουν για πολύ αλλά τουλάχιστον για τώρα πρέπει να συγχαρείς τον εαυτό σου που τα κατάφερες!!Well done!!!

1 σχόλιο:

  1. xmmmmmmmmm.......tora mporo na kano to comment me sigouria .... ksereis esu....poli sofo to arthro stoxeuei stin anadiorganosi tou xaous k sou ipenthimizei to prosopiko sou xaos pou antikrizeis auti ti stigmi (sto domatio sou) k auti einai mia pragmatikotita pou distixos dn mpoereis na apofigeis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή