Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ζώδια

Κάθε φορά που ακούω την ερώτηση "τι ζώδιο είσαι?" θέλω να πιάσω το συνομιλητή μου και να τον ταρακουνήσω για να ξανασκεφτεί τι ερώτηση έκανε!

Ναι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως μια τυχαία θέση ενός πλανήτη χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά θα επηρεάσουν τη μέρα του! Τα ίδια ισχύουν και για τις εκλείψεις... Παλιότερα, όταν οι άνθρωποι βλέπανε εκλείψεις (και δεν υπήρχε η επιστήμη να αιτιολογήσει αυτό το φαινόμενο), πίστευαν ότι είχαν τσατίσει τους θεούς και πως κάτι κακό θα συνέβαινε. 
Ένα ακόμα τραγικό φαινόμενο είναι η απόδοση τυχαίων χαρακτηριστικών όπως ζηλιάρης, πονηρός, ερωτικός, τολμηρός κτλ. σε εκπροσώπους ενός ζωδίου.



Ας πάρουμε τα πράγματα ένα ένα. Η θέση ενός πλανήτη εξαρτάται καθαρά από τη βαρυτική έλξη που ασκείται σε αυτόν και όχι επειδή ο πλανήτης Κρόνος έχει μαζέψει χρήματα και θα ευνοήσει σκορπιούς και δίδυμους. Επίσης, η έκλειψη είναι ένα φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει εξαιτίας της τροχιάς της γης και της σελήνης γύρω από τον ήλιο. Δεν βάλθηκαν τα ουράνια σώματα να προκαλέσουν πανικό και χάος σε παρθένους και ταύρους. 



Αναφορικά με τα χαρακτηριστικά που αποδίδονται σε κάθε ζώδιο. Είναι τελείως τυχαίες εικασίες που τυχαίνει να ταιριάζουν σε πολλούς ανθρώπους ακριβώς επειδή είναι ανθρώπινες συμπεριφορές που τις εμφανίζουν όλοι οι άνθρωποι άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο. Δεν είναι μόνο δικό μου χαρακτηριστικό η ισορροπία επειδή ως ζυγός θεωρούμαι πιο ισορροπημένος και πιο δίκαιος από τα άλλα 11 ζώδια. Το ίδιο ισχύει και για συμπεριφορές τσιγκουνιάς, ευαισθησίας ανισορροπίας κτλ.


Χρόνια ολόκληρα οι αστρονόμοι ανακαλύπτουν αστερισμούς, νεφελώματα, γαλαξίες και προσπαθούν να δουν τις απαρχές του σύμπαντος και έρχονται οι αστρολόγοι ισοπεδώνοντας τα πάντα! Ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει τη ζωή μας με αυτόν τον τρόπο, ο Ποσειδώνας θα φέρει πλημμύρες στα οικονομικά σας και η Αφροδίτη θα σας οδηγήσει σε όργια. Έστω ότι ίσχυαν όλα αυτά! Τότε όλοι οι ιχθύες θα ήταν σε ταξίδια, όλοι οι καρκίνοι θα σφύζανε από υγειά και όλοι οι αιγόκεροι θα είχαν βρει τον έρωτα της ζωής τους και όλα αυτά σε μια μέρα!! Κάποια στιγμή θα πρέπει ο κόσμος να συνειδητοποιήσει ότι οι αστρολογικές προβλέψεις είναι τυχαίες εικασίες που θα μπορούσαν κάλλιστα να απευθύνονται στον ίδιο βαθμό τόσο σε σένα όσο και στον διπλανό σου. 

Στην ίδια μοίρα ανήκουν και όσοι πιστεύουν στα μέντιουμ, στις χαρτορίχτρες κτλ. αλλά πιστεύω πως ο mikeius τα λέει καλύτερα στο παρακάτω βίντεο εδώ.

Τέλος, θα κλείσω με την παράνοια ποιο ζώδιο ταιριάζει με ποιο. Αν πχ είσαι σκορπιός ταιριάζεις με σκορπιό, ταύρο, λέων. Αν τώρα τυχαίνει και σου αρέσει ένας κριός δεν θα πετύχει η σχέση σας, θα είναι καταδικασμένη! Για να αποδείξω τα λεγόμενα μου, ιδού: click here . 

Και υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν αυτά! Επιπλέον όταν σε μια σχέση τα πράγματα δεν πάνε καλά σκάνε επιχειρήματα του τύπου : "είναι ζυγός τι περιμένεις;; πετάει στα σύννεφα, δεν ξέρει τι θέλει, είναι άπιστος κτλ ".....



NO SALVATION!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου