Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ένας κόσμος Playmobil!

Θυμάμαι ακόμα από την παιδική μου ηλικία να παίζω με τα playmobil. Να φτιάχνω ένα φανταστικό κόσμο με ιππότες, κάστρα, δράκους που συνήθως τελείωνε με μια επική μάχη! Αρκετά χρόνια αργότερα συνάντησα την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη συλλογή από playmobil που θα ζήλευαν πολλά παιδιά της εποχής μου. Στο Athens Metro Mall μέχρι τις 6 Ιουλίου φιλοξενείται ένα τεράστιο Κάστρο Ιπποτών, πολλές πανέμορφες Πριγκίπσσες, τα μυστικά της Αφρικής, Πειρατικές Γαλέρες με μυστηριώδη και επικίνδυνα νησιά που ίσως κρύβουν χαμένους θησαυρούς και πολλές παγίδες. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρωταγωνιστής πολλών παραμυθιών, ένας μεγαλοπρεπής δράκος με κόκκινα μάτια! 

Το έκθεμα που μου τράβηξε την προσοχή, ήταν η συλλογή από κουκλόσπιτα Βικτωριανής εποχής που είχαν κυκλοφορήσει τη δεκαετία του 90' και ένας τυπάκος τα είχε μαζέψει όλα και τα είχε φτιάξει έτσι, ώστε να σου δίνει την ευκαιρία να ρίξεις μια ματιά στον κόσμο του τότε. Θα συναντήσεις τον Σέρλοκ Χολμς, τον Γκαχαμ Μπελ, έναν ζωγράφο στο μπαλκόνι του, θα παραστείς σε ένα γάμο και θα βγάλεις μια φωτογραφία στο πάρκο της πόλης. Μεγάλη προσπάθεια που για να ολοκληρωθεί χρειάστηκαν πάρα πολλές ώρες προσωπικής εργασίας για να δωθεί το καταπληκτικό αυτό αποτέλεσμα (ακολουθούν φωτογραφίες). 

Αν έχετε μικρά παιδιά ή νιώθετε ακόμα σαν μικρά παιδιά μπορείτε να μπείτε μέσα στο κάστρο ή στη γαλέρα και να παίξετε ανακαλύπτοντας τον μαγικό κόσμο των playmobil. Οι δραστηριότητες της Playmobil Fun λειτουργούν από Δευτέρα ως Παρασκευή 16:00-20:00 και τα Σάββατα 11:00-19:00 με ελεύθερη είσοδο.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου